VRIJ SPELEN

Vanuit ons verlangen om meer buiten te spelen, is Lolotte ontstaan. Een natuurlijke speelplek waarbij achter elke boom een nieuw avontuur kan beginnen. Het kind als ons uitgangspunt. Onze vrijbrief tot natuurlijk en risicovol spelen, voor kinderen én hun ouders.

camping-lolotte-natuur-lieveheersbeestje

WIJ-TIJD

Samen in het gras liggen, kijkend naar de mieren die voorbij komen. Of samen aan een superraket bouwen, om de sterren mee te ontdekken. Bij Lolotte zorgen wij voor voldoende wij-tijd met jouw gezin. Geen volgestampt animatieprogramma, geen luide aankondiging die jullie uit jullie gezinsritme haalt, of een activiteit als veredelde oppasservice. Bij ons bepaal je zelf of jullie meedoen met een activiteit en doe jij als ouder gewoon mee. Zo is er voldoende tijd om samen te zijn en samen te doen; wij-tijd!

SAMEN

Bij Lolotte kampeer je samen. Niet alleen met jouw gezin, maar ook met jouw buren, de gezinnen op de andere velden en met ons. Je deelt verhalen bij het vuur, je let op andermans kinderen, en je geeft een helpende hand. Wij willen dat iedereen zich welkom voelt. Dit maakt onze sfeer gemoedelijk en ontspannen. En dat geeft weer ruimte om lekker jezelf te zijn. Gewoon, zonder poeha.

camping-lolotte-informatie-contact
camping-lolotte-toekomst-filosofie-bouwen

GROEI

Lolotte groeit elk jaar een stukje verder. Stap voor stap. Hierbij doen we zo veel mogelijk zelf. Nieuwe dingen proberen en af en toe vallen. We laten ons daarbij niet leiden door keurmerken of investeerders. Wij geloven in onze eigen kracht. Lolotte is dan ook geen camping die af is.  En met alle ideeën die we nog hebben, zal dit misschien ook nooit zo zijn.

Wij zijn hierdoor sterk verbonden met onze camping. Ook tijdens jouw vakantie. Zo tref je Sharon bij de receptie, helpt Aart jou uit de brand als jouw luchtbed lek is, en wandelen we dagelijks over het terrein voor een praatje.

DUURZAAM

Wij vieren de wildgroei van (on)kruid, verwarmen ons zwemwater met zonneboilers en knappen wat oud is liever op dan dat we nieuw kopen. Door onder andere deze keuzes helpen wij mee aan het groener maken van onze aarde. En laten we groen nou net de mooiste kleur van de natuur vinden; jij toch ook?

camping-lolotte-natuur-blad

Boek bij Lolotte

LEUK, JE WILT BIJ ONS KOMEN KAMPEREN!

Wij zijn in 2024 nog open van 6 juli tm 27 aug | zomervakantie

Wij vragen jou minimaal 3 nachten bij ons te vieren om een boeking te kunnen maken.

 

Wij hebben in de volgende zomerweken nog plek:

0-3 jaar veld: 6- 19 juli en van 14-27 aug, daartussen enkel nog een plek van 19-23 juli.

2-7 jaar veld: 6-21 juli en van 14-27 aug, daartussen enkel hier en daar nog plekken voor 3 nachten

6-10 jaar veld: 6-22 juli en van 14-27 aug.

 

Kom je er niet uit met de kalender, bel of mail ons dan: 0611213155 | info@campinglolotte.nl

Na het voltooien van jouw reservering ontvang je automatisch een bevestiging in de mail. Vind je deze niet terug in jouw inbox, kijk dan bij de spam.

Let op:

– Je kan bij ons kamperen met slechts 1 ander bevriend gezin. Wil je graag kamperen met meer, zoek dan het groen van een collega camping op.

– Caravans langer dan 6.5 meter (incl dissel) en campers langer dan 6.5 meter zijn bij ons niet toegestaan.

Meer weten over onze huisregels, lees dan onze voorwaarden.

 

 

 

Plattegrond