GENOEG TE DOEN IN HET GROEN

Onze camping heeft bosjes om in te verstoppen, bomen om in te klimmen en water om in te spelen. Op veel velden vind je speelelementen en zandbakken. Speel een bordspelletje of beklim de kleine klimmuur in de kantine. Neem je fiets mee of huur er eentje. Ga mountainbiken in de omgeving of spring in het zwembad bij mooi weer!

ONZE ACTIVITEITEN

Met de natuur als uitgangspunt draaien onze activiteiten om zelf creëren, ontdekken en uitdagen. Hierbij gaan we uit van de filosofie “niet voorkauwen, maar ontdekken” en “niet vermaken, maar beleven”. Samen, want bij veel van onze activiteiten doe jij als ouder gewoon mee. Van natuurwijsheid tot aan scoutingactiviteiten.

Vuurtje leren stoken;
Kriebelbeestjes zoeken in het bos;
Bommetjes in de beek;
Modderrollen;
En nog veel meer…

Wij bieden deze activiteiten alleen aan tijdens ons hoogseizoen.

DE AANSCHUIFTAFEL

In de zomer organiseren wij elke week een aanschuiftafel. Variërend van een barbecue, vegetarische hoogstandjes of iets lekkers uit de exotische keuken. Lekker eten, bij voorkeur buiten, samen, aan lange tafels. Inschrijven, aanschuiven en genieten maar. Voor 2020 zijn wij nog op zoek naar foodtrucks, cateraars, koks die hun kookkunsten willen delen met onze gasten. Interesse? Laat dan vooral iets van jou horen.

VOOR DE GROTE MENSEN

Naast de ouder-kind activiteiten als modderkastelen bouwen met je moeder of pissebedden zoeken met je vader, organiseren wij ook activiteiten voor jou alleen. We zijn nog aan het kijken welke activiteiten dat worden in 2020.

WE HEBBEN OOK NOG

  • buitenzwembad;
  • pierenbadje;
  • modderkeuken;
  • spelletjes;
  • pingpongtafel;
  • modderbad;
  • jeu de boulesbaan
    en nog veel meer…

Om de hoek

Langzaamstromende peddelbeken, lichtglooiende zandwegen, oeroude bossen, strakke weilandlijnen en moerassige heidevelden, er is hier van alles! Vergeet dus niet je fiets, hardloopschoenen en laarzen mee te nemen.

camping-lolotte-activiteiten-kinderen-natuur-spelen-modder

In de omgeving

camping-lolotte-kamperen-actief-natuur-fietsen-mountainbike

Boek bij Lolotte

Jaaaa, je overweegt om bij ons te komen kamperen. Super leuk! Maar je moet nog even wachten….voor 2021 kan er pas geboekt worden vanaf ongeveer 15 december.

 

 

Plattegrond