GENOEG TE DOEN IN HET GROEN

Onze camping heeft bosjes om in te verstoppen, bomen om in te klimmen en water om in te spelen. Op veel velden vind je speelelementen en zandbakken. Speel een bordspelletje of beklim de kleine klimmuur in de kantine. Neem je fiets mee of huur er eentje bij ons. Ga mountainbiken in de omgeving of spring in het zwembad bij mooi weer!

ONZE ACTIVITEITEN

Met de natuur als uitgangspunt draaien onze activiteiten om zelf creëren, ontdekken en beleven. Van natuurwijsheid tot aan scoutingactiviteiten.

Vuurtje leren stoken;
Beestjes zoeken in het bos;
Zwemmen in de beek;
Modderkastelen bouwen;
En nog veel meer…

Wij hebben deze activiteiten alleen in het hoogseizoen.

DE AANSCHUIFTAFEL

In de zomer organiseren wij elke week een aanschuiftafel. Variërend van een barbecue, vegetarische hoogstandjes of iets lekkers uit de exotische keuken. Lekker eten, bij voorkeur buiten, samen, aan lange tafels. Inschrijven, aanschuiven en genieten maar.

VOOR DE GROTE MENSEN

Naast de ouder-kind activiteiten als modderkastelen bouwen met je moeder of pissebedden zoeken met je vader, organiseren wij ook activiteiten voor jou alleen. Volg een yin yoga les, luister naar een bandje, en sluit de dag af rond het kampvuur.

WE HEBBEN OOK NOG

  • buitenzwembad;
  • pierenbadje;
  • modderkeuken;
  • spelletjes;
  • pingpongtafel;
  • modderbad;
  • jeu de boulesbaan
    en nog veel meer…

Om de hoek

Langzaamstromende peddelbeken, lichtglooiende zandwegen, oeroude bossen, strakke weilandlijnen en moerassige heidevelden, er is hier van alles! Vergeet dus niet je fiets, hardloopschoenen en laarzen mee te nemen.

camping-lolotte-activiteiten-kinderen-natuur-spelen-modder

In de omgeving

camping-lolotte-kamperen-actief-natuur-fietsen-mountainbike

Boek bij Lolotte

Ons tweede seizoen, 2019, zit er op. Wij zijn gesloten!

We gaan nu eerst met de benen omhoog en plannen bekokstoven. Vanaf december kan er weer geboekt worden voor al weer ons derde seizoen, 2020!

 

Plattegrond