GENOEG TE DOEN IN HET GROEN

Onze camping heeft bosjes om in te verstoppen, bomen om in te klimmen en water om mee te spelen. Elk veld heeft daarbij zijn eigen – centraal gelegen – (natuurlijk) speelelement. Van een bult zand tot stapstammen. Zoek verder naar kikkervisjes in onze speelvijver, lees een boek in jouw hangmat of spring in ons buitenbad bij mooi weer!

camping-lolotte-natuur-insect

ONZE ACTIVITEITEN

Met de natuur als uitgangspunt draaien onze activiteiten om zelf creëren, ontdekken en uitdagen. Hierbij gaan we uit van de filosofie “niet voorkauwen, maar ontdekken” en “niet vermaken, maar beleven”. Samen, want bij onze activiteiten doe jij als ouder gewoon mee.

Vuurtje leren stoken;
Kriebelbeestjes zoeken in het bos;
Met je moeder in de modder;
De li-la-lolotte survival.
En nog veel meer…

Wij organiseren deze activiteiten gedurende ons gehele seizoen.

AANSCHUIVEN

In de zomer proberen wij ervoor te zorgen dat je niet elke dag hoeft te koken. Twee keer in de week kun je aanschuiven. Elke zondag komt de frietkot langs. En op een andere dag (nog te bepalen voor 2024) staat er iets anders op het menu (voor 2024 zoeken we nog naar een foodtruck: ben of ken jij een echte held in de keuken, laat het ons weten).

WE HEBBEN OOK NOG

  • speelvijver;
  • buitenzwembad;
  • leen(strip)boeken;
  • boulderhok;
  • blokkenhoek;
  • pingpongtafel;
  • modderspeelplaats;
  • jeu de boulesbaan
    en nog veel meer…
camping-lolotte-kamperen-kinderen-water-spelen

Om de hoek

Langzaamstromende peddelbeken, lichtglooiende zandwegen, oeroude bossen, strakke weilandlijnen en moerassige heidevelden, er is hier van alles! Neem je fiets mee of huur er één, pak je hardloopschoenen in en vergeet je laarzen niet.

camping-lolotte-activiteiten-kinderen-natuur-spelen-modder

In de omgeving

Boek bij Lolotte

LEUK, JE WILT BIJ ONS KOMEN KAMPEREN!

Vanaf 15 december kan er geboekt worden voor 2024!

Na het voltooien van jouw reservering ontvang je automatisch een bevestiging in de mail. Vind je deze niet terug in jouw inbox, kijk dan bij de spam.

Let op:

– Je kan bij ons kamperen met slechts 1 ander bevriend gezin. Wil je graag kamperen met meer, zoek dan het groen van een collega camping op.

– Caravans langer dan 6 meter (incl dissel) en campers langer dan 6 meter zijn bij ons niet toegestaan.

Meer weten over onze huisregels, lees dan onze voorwaarden.

 

 

 

Plattegrond