KAMPEREN

Bij Lolotte maken wij plaats voor groen! Of je nu houdt van kamperen op een groot open veld of juist onder de bomen bij onze vijver. Door onze ruime plaatsen en natuurlijke indeling is er genoeg vrij terrein om te ontspannen of te ravotten.

camping-lolotte-kamperen-natuur-camper-kampeerbus

ONZE VELDEN

Welk veld je ook kiest, bij Lolotte zijn leeftijdgenootjes snel gevonden. We hebben onze velden namelijk ingedeeld naar leeftijd van jouw kind(eren), zodat ze op het veld zelf vriendjes kunnen maken om mee op avontuur te gaan. Bijkomend voordeel, alle gezinnen op het veld hebben hetzelfde dagritme en dat zorgt voor rust en harmonie. Hoe fijn is dat!

camping-lolotte-natuur-lieveheersbeestje

TARIEVEN

Ons basistarief begint vanaf 18 euro. Hiervoor kampeer je met zijn tweeën en kun je naast jouw tent, camper of caravan nog een klein bijzettentje plaatsen. Kom je met meer, wil je elektra of neem je een hond mee? Dan boek je dit er extra bij. En heb je geen eigen kampeermiddel, geen probleem, je kan bij ons ook een tent of huisje huren.

Wil je precies weten wat je kwijt bent aan een vakantie bij Lolotte, ga dan naar de kalender rechtsonder!

camping-lolotte-natuur-bloem

HANDIG OM TE WETEN

  • Onze hoogseizoendagen zijn de meivakantie (>27 april), het weekend van Hemelvaart en Pinksteren, de zomervakantie (>13 juli) en (afh weer) de herfstvakantie (>19 okt). Er zijn activiteiten voor jong en oud, en de kantine is los.
  • Onze kampeervelden zijn autovrij m.u.v. campers. Parkeren doe je op een parkeerveld.
  • Op de meeste van onze velden heb je vanuit je tent altijd zicht op jouw kleine boomklever. Je kampeert namelijk om de zandbak of ander speeltoestel heen.

KAMPVUUR

Bij Lolotte mag je een fikkie stoken! We hebben kampvuurplaatsen op de velden en bij de kantine. We geven ook geregeld workshops kampvuur maken aan kinderen.

camping-lolotte-kamperen-informatie

Boek bij Lolotte

Wij willen niet dat je helemaal alleen staat op een veld, terwijl het naburig veld uit zijn voegen barst. Daarom hebben we op sommige velden alleen nog de even plaatsen open staan voor reserveringen. Is jouw geluksgetal echter 7 en wil je per se daar staan, plaats dan een opmerking bij jouw reservering met het verzoek dat andere plekje voor jou vast te leggen.

Gezien het systeem net is ingericht, en er heel misschien toch nog een foutje in zit, controleren wij eerst alle reserveringen alvorens je een akkoord van ons krijgt.

Plattegrond