KAMPEREN

Bij Lolotte maken wij plaats voor groen! Of je nu houdt van kamperen op een groot open veld of juist onder de bomen bij onze vijver. Door onze ruime plaatsen en natuurlijke indeling is er genoeg vrij terrein om te ontspannen of te ravotten.

camping-lolotte-kamperen-natuur-camper-kampeerbus

ONZE VELDEN

Welk veld je ook kiest, bij Lolotte zijn leeftijdgenootjes snel gevonden. We hebben onze velden namelijk ingedeeld naar leeftijd van jouw kind(eren), zodat ze op het veld zelf vriendjes kunnen maken om mee op avontuur te gaan. Bijkomend voordeel, alle gezinnen op het veld hebben hetzelfde dagritme en dat zorgt voor rust en harmonie. Hoe fijn is dat!

camping-lolotte-natuur-lieveheersbeestje

TARIEVEN

Ons basistarief begint vanaf 18 euro (tarieven 2020 nog niet bekend). Hiervoor kampeer je met zijn tweeën en kun je naast jouw tent, camper of caravan nog een klein bijzettentje plaatsen. Kom je met meer, wil je elektra of neem je een hond mee? Dan boek je dit er extra bij. En heb je geen eigen kampeermiddel, geen probleem, je kan bij ons ook een tent of huisje huren.

Wil je precies weten wat je kwijt bent aan een vakantie bij Lolotte, ga dan naar de kalender rechtsonder!

camping-lolotte-natuur-bloem

HANDIG OM TE WETEN

  • Onze hoogseizoendagen zijn de meivakantie (>27 april), het weekend van Hemelvaart en Pinksteren en de zomervakantie (>13 juli). Er zijn activiteiten voor jong en oud, en de kantine is los.
  • Onze kampeervelden zijn autovrij m.u.v. campers. Parkeren doe je op een parkeerveld.
  • Op de meeste van onze velden heb je vanuit je tent altijd zicht op jouw kleine boomklever. Je kampeert namelijk om de zandbak of ander speeltoestel heen.

KAMPVUUR

Bij Lolotte mag je een fikkie stoken! We hebben kampvuurplaatsen op de velden en bij de kantine. We geven ook geregeld workshops kampvuur maken aan kinderen.

camping-lolotte-kamperen-informatie

Boek bij Lolotte

Ons tweede seizoen, 2019, zit er op. Wij zijn gesloten!

We gaan nu eerst met de benen omhoog en plannen bekokstoven. Vanaf december kan er weer geboekt worden voor al weer ons derde seizoen, 2020!

 

Plattegrond