KAMPEREN

Bij Lolotte maken wij plaats voor groen! We hebben 10 hectare terrein waarop we 146 kampeerplekken aanbieden. Door onze ruime opzet en natuurlijke indeling is er dan ook genoeg vrij terrein om te ontspannen of te ravotten.

AUTOLUW

Kinderen hebben bij ons vrij spel. Ons kampeerterrein is namelijk autoluw. Alléén bij aankomst en bij vertrek mag je jouw kampeermiddel naar jouw plek rijden. De rest van de tijd staat jouw bolide op ons parkeerterrein. Om de laatste kampeerspullen, de boodschappen of een vergeten campingbedje naar jouw plek te brengen, kun je gewoon gebruik maken van één van onze bolderkarren.

KAMPVUUR

Bij Lolotte mag je een fikkie stoken! Niet bij jouw eigen plek, maar samen bij de gezamenlijke kampvuurplaats die elk veld heeft. Dit uiteraard met volle respect voor het vuur en de buren die willen slapen.

ONZE VELDEN

Of je nu houdt van kamperen op een groot open veld of juist onder de bomen. Al onze velden hebben één ding gemeen. We hebben ze ingedeeld op leeftijd. Zo zijn vriendjes snel gevonden en doe je met zijn allen nog een middagdutje.

Ben je niet in een hokje te plaatsen? Geen probleem, de leeftijdsindeling is slechts een advies. Kies dan gewoon het plekje dat jou het fijnst lijkt.

BELANGRIJK OM TE WETEN

  • Caravans (incl. dissel) of campers langer dan 6 meter zijn niet toegestaan.
  • Er kan met maximaal 1 ander gezin gekampeerd worden (geen groepen).
  • Elektra (4 amp) of een hond (max 2) kan op elke plek worden bijgeboekt.
  • Per kampeerplek is er parkeerplek voor slechts 1 auto.
  • Wij bieden geen seizoensplekken of vaste plaatsen aan.
  • Meer weten? Bekijk dan onze praktische info.
  • Geen eigen kampeermiddel? Huur dan onze La Lo Lotte.

Boek bij Lolotte

 

Jaaaa, jij wilt bij ons komen kamperen! Super leuk. De kalender is ietwat verwarrend doordat het een dag groen kleurt als er een plek vrij is, maar dat kan de volgende dag een geheel andere plek zijn. Pas als jij de gewenste periode invoert, gaat het systeem kijken of er 1 plek vrij is voor die gehele periode. Kom je er niet uit, mail of bel ons.

Na het voltooien van jouw reservering ontvang je automatisch een bevestiging. Vind je deze niet terug in jouw inbox, kijk dan bij de spam.

Let op:

– Je kan bij ons kamperen met slechts 1 ander gezin. Wil je graag kamperen met meer, zoek dan het groen van een collega camping op.

– Caravans (incl dissel) én campers langer dan 6 meter zijn bij ons niet toegestaan.

Meer weten over onze huisregels, ga dan eerst naar onze pagina praktische info.

 

 

 

Plattegrond