KAMPEREN

Bij Lolotte maken wij plaats voor groen! Of je nu houdt van kamperen op een groot open veld of juist onder de bomen bij onze speelvijver. Door onze ruime opzet en natuurlijke indeling is er genoeg vrij terrein om te ontspannen of te ravotten.

camping-lolotte-kamperen-natuur-camper-kampeerbus

ONZE VELDEN

Welk veld je ook kiest, bij Lolotte zijn vriendjes snel gevonden. We hebben onze velden namelijk ingedeeld op leeftijd. Bijkomend voordeel is dat het veld ongeveer hetzelfde gezinsritme heeft, en opvoedperikelen worden herkend. En dat zorgt voor rust op het veld en verbinding met de buren. Hoe fijn is dat!

Ben je niet in een hokje te plaatsen? Geen probleem, de veldindeling is slechts een advies. Kies dan gewoon het plekje dat jou het fijnst lijkt.

camping-lolotte-natuur-lieveheersbeestje

TARIEVEN

Ons basistarief begint vanaf 18 euro. Hiervoor kampeer je met zijn twee├źn en kun je naast jouw tent, camper of caravan nog een klein bijzettentje plaatsen. Kom je met meer, wil je elektra of neem je een hond mee? Dan boek je dit er extra bij. En heb je geen eigen kampeermiddel, geen probleem, je kan bij ons ook een tent of huisje huren.

Wil je precies weten wat je kwijt bent aan een vakantie bij Lolotte, ga dan naar de kalender rechtsonder!

camping-lolotte-natuur-bloem

HANDIG OM TE WETEN

  • Onze camping is autovrij. Voor het vervoeren van bagage hebben wij trekkarren staan.
  • Alleen camperbusjes, vouwwagens en caravans mogen bij uitzondering op vaste tijden het kampeerterrein op of afrijden.
  • Elk veld heeft zijn eigen, meestal centraal gelegen, speeltoestel.
  • Bij ons kan er niet gekampeerd worden met een groep.

KAMPVUUR

Bij Lolotte mag je een fikkie stoken! Elk veld heeft zijn eigen kampvuurplaats waar je samen komt en verhalen deelt met de buren. Dit uiteraard met volle respect voor het vuur en jouw omgeving.

camping-lolotte-kamperen-informatie

Boek bij Lolotte

Jaaaa, je overweegt om bij ons te komen kamperen. Super leuk! Maar je moet nog even wachten….voor 2021 kan er pas geboekt worden vanaf ongeveer 15 december.

 

 

Plattegrond