Verhuur

Je wilt heel graag bij Lolotte kamperen, maar je hebt geen tent, kampeerbus of caravan, en lenen blijkt ook al geen optie te zijn. Of je wilt juist het gemak van slechts een tas inpakken. Dat is geen probleem bij onze camping. Je huurt gewoon één van onze ingerichte tenten, hutten of huisje!

In onze verhuur accommodaties zijn huisdieren niet toegestaan.

TENTEN

Alleen voor als je wilt komen kamperen in de zomer!

Bekijk onze tenten

camping-lolotte-verhuur-accommodaties-trekkershut

HUTSPOTS

Voor elke dag van ons seizoen.

Bekijk onze Hutspots

camping-lolotte-verhuur-accommodaties-trekkershut
camping-lolotte-natuur-groen

LA LO LOTTE

Voor de kampeerder die houdt van de lente, de zomer of liever de herfst!

Bekijk ons huisje La Lo Lotte

LAURENS BOUWT VERDER

Begin 2018 ontwierp Laurens speciaal voor ons de La Lo Lotte. Deze keer timmert hij een oude kermiswagen om tot een klein paleis. We hopen hem vanaf 13 juli 2019 in de verhuur te hebben. Nieuwsgierig hoe het allemaal vlot? Volg ons en Laurens op Instagram!

camping-lolotte-toekomst-bouwen

Boek bij Lolotte

Wij willen niet dat je helemaal alleen staat op een veld, terwijl het naburig veld uit zijn voegen barst. Daarom hebben we op sommige velden alleen nog de even plaatsen open staan voor reserveringen. Is jouw geluksgetal echter 7 en wil je per se daar staan, plaats dan een opmerking bij jouw reservering met het verzoek dat andere plekje voor jou vast te leggen.

Gezien het systeem net is ingericht, en er heel misschien toch nog een foutje in zit, controleren wij eerst alle reserveringen alvorens je een akkoord van ons krijgt.

Plattegrond