EENOUDERVAKANTIE

Kampeer je alleen met je kinderen, dan kun je op Lolotte ook kiezen voor een plek op een eenouderveld. Doordat je buurman of buurvrouw ook alleen is met de kinderen, is samen eten of iemand die op jouw kind let terwijl jij de afwas doet heel vanzelfsprekend.

“JE ZIT IN HETZELFDE SCHUITJE. JE HOEFT DUS NIKS UIT TE LEGGEN!”

– Tessa (36) met Thomas (7) en Bas (5)

LOGEES

Dat iedereen alleen met de kinderen kampeert, geeft een bijzondere dynamiek aan een éénouderveld. Het is dé kracht van deze velden. Daarom is het niet mogelijk om op een éénouderveld meer dan één nacht een logee te hebben.

camping-lolotte-natuur-madelief

“Je bent zeker niet alleen op een eenouderveld!”

– Jeroen (39) met Isa (10)

camping-lolotte-natuur-blad

Boek bij Lolotte

Wij willen niet dat je helemaal alleen staat op een veld, terwijl het naburig veld uit zijn voegen barst. Daarom hebben we op sommige velden alleen nog de even plaatsen open staan voor reserveringen. Is jouw geluksgetal echter 7 en wil je per se daar staan, plaats dan een opmerking bij jouw reservering met het verzoek dat andere plekje voor jou vast te leggen.

Gezien het systeem net is ingericht, en er heel misschien toch nog een foutje in zit, controleren wij eerst alle reserveringen alvorens je een akkoord van ons krijgt.

Plattegrond