Dit zijn wij

Wij, Aart en Sharon, zijn twee paar enthousiaste buitenbenen. Vanuit ons verlangen om meer buiten te spelen, is Lolotte ontstaan: Een buitenspeelcamping voor kinderen tot 12 jaar.

2017 hebben we kunnen proefdraaien op camping ’t Klumpke. Dit is ons zo goed bevallen dat wij op 28 december 2017 de camping hebben overgenomen. Hier bouwen we aan een heel nieuw concept.

Onze droom is begonnen!

Filosofie

Wij gaan links waar andere kindercampings rechts gaan. Bij ons geen verklede mascotte, de hele dag door animatie, of bingoavonden. Wij bieden een mix van natuurbeleving, outdooractiviteiten en verhalen die tot de verbeelding spreken voor kinderen tot 12 jaar. Door uit te gaan van de filosofie “niet voorkauwen, maar samen ontdekken” en “niet vermaken, maar samen beleven”, willen wij kinderen spelenderwijs prikkelen, uitdagen en verrassen.

Toekomst

Bij Lolotte willen wij dat je kampeert middenin één grote natuurspeelplaats waar achter elke boom een nieuw avontuur begint. Hier bouwen wij aan. De komende jaren willen wij de velden speelser indelen, de wegen op het terrein vervangen door groen en meer natuurlijke speelelementen toevoegen. Lolotte wordt een vrijbrief tot natuurlijk spelen, het hele seizoen door. Ook bouwen wij aan meer bijzondere slaapplekken waarbij we samenwerken met creatieve Harries.

Boek bij Lolotte

Leuk dat je wilt komen kamperen!

Plattegrond