Om de verspreiding van het COVID-19 virus te reduceren, heeft de overheid maatregelen genomen. Maatregelen die direct impact hebben op ons bedrijf. We proberen hier zo goed mogelijk op in te spelen door in gesprek te blijven met onze gemeente, de noodverordening van onze veiligheidsregio op te volgen en te sparren met andere campings. 

– 10 augustus 2020 –

Lolotte tot 1 juli

Ondanks de berichtgeving dat de sanitairgebouwen op 15 juni weer open mogen, hebben wij besloten hierin niet mee te gaan. Wij hebben nog de tijd nodig om de benodigde aanpassingen te doen zodat er 1,5 meter afstand bewaard kan blijven. Onze gemeenschappelijke sanitairgebouwen gaan dan ook pas op 1 juli open. Tot die tijd kun je alleen bij ons kamperen als je zelfvoorzienend kunt zijn in toilet- en was-of douchevoorziening. Naast onze sanitairgebouwen is ook ons zwembad, onze horeca en onze binnenruimte nog gesloten. Deze gaan pas open bij aanvang van de zomervakantie 4 juli.

Maar….er is genoeg vrij terrein om heerlijk te ontspannen, verschillende natuurlijke speelplekken om in te ravotten en een modderspeelplaats waar zeker modder zal zijn.

Lolotte na 1 juli

Na 1 juli vieren wij Lolotte weer in volle glorie. De sanitairgebouwen zijn weer open, het zwembad is gevuld, er kan weer een drankje gedaan worden op ons terras en we zorgen weer voor modderfeesten en een kriebelbeestenbende. Maar om het risico op een nieuwe golf van het aantal besmettingen te minimaliseren, moeten we wel afstand van elkaar houden. Wij hebben dan ook een anderhalve-zomer-plan.

Kamperen alleen op reservatie

Het is dit seizoen helaas niet mogelijk om te komen aanwaaien. Kamperen kan alleen op reservatie. Voor de bonnefooiers onder ons, een bellletje een dag van te voren om te checken of er plek is, werkt ook.

Het kamperen

Ook nu kampeer je met zorg en respect voor jezelf, elkaar en voor Lolotte. Dit betekent wij samen ervoor zorgen dat alle – dan nog geldende – maatregelen opvolgen. Wij zorgen voor de basis van de anderhalve camping, maar aan jullie om daarbij jullie verantwoordelijkheid te nemen. Hoe ziet zo’n anderhalve camping er dan uit:

 • Onze plekken zijn bijna allemaal al standaard 10 meter breed. Zet jouw kampeermiddel in het midden van de plek, zodat je zorgt dat er anderhalve meter vrije ruimte tussen jou en jouw kampeerburen zit.
 • Op een kampeerplaats mag je alleen staan met diegene die thuis ook jouw huishouden vormt.
 • Logees en dagbezoek ontvangen, is deze zomer niet mogelijk.
 • De toiletten en douches zijn gewoon open en worden 3x per dag schoongemaakt. We hebben daarbij een extra toiletunit gehuurd.
 • Houd het douchen kort en douche samen. Zijn alle douches bezet, kom dan op een ander moment terug. Tanden poetsen, haren kammen en dergelijke doe je bij jouw plaats om ruimte te geven aan een ander.
 • Afwassen doe je bij jouw plaats. Wij zorgen voor een warmwatertappunt.
 • Kun je zelfvoorzienend zijn, dan heel graag. dat scheelt ook weer in drukte in de sanitairgebouwen.
 • Alle activiteiten zijn zoals gebruikelijk ouder-kind activiteiten, zodat wij in de begeleiding afstand kunnen houden.
 • Wij hebben alle tafeltjes op ons terras en in de binnenruimte op ruime afstand van elkaar staan en zoals altijd kan er besteld worden aan de bar.
 • We schuiven deze zomer de tafels niet aan elkaar, maar eten met het eigen gezin aan een eigen tafel, en er is altijd de optie om de maaltijd af te halen.
 • Er kan vrij gezwommen worden in ons zwembad. Aan de volwassenen vragen wij om gepaste afstand van elkaar te houden, en is het druk in het zwembad, kom dan op een ander moment terug. t

Toch niet

Blijkt dan toch dat wij jouw vakantie moeten afzeggen, dan krijg je van ons het bedrag dat je al aan ons hebt betaald, terug in de vorm van een voucher. Je houdt dus van ons geld tegoed. Dat kun je dan tot uiterlijk 31 augustus 2021 weer inzetten voor een nieuwe vakantie. En blijkt dan in 2021 dat je toch niet kunt komen, dan krijg je alsnog jouw geld terug. Zo geef je ons als jong bedrijf voor dit jaar een gewenst steuntje in de rug. Wel een kleine kanttekening, mocht je zelf annuleren op het moment dat wij gewoon open kunnen, dan gelden onze normale annuleringsvoorwaarden.

Boek bij Lolotte

Jaaaa, je overweegt om bij ons te komen kamperen. Super leuk! Maar je moet nog even wachten….voor 2021 kan er pas geboekt worden vanaf ongeveer 15 december.

 

 

Plattegrond