Om de verspreiding van het COVID-19 virus te reduceren, heeft de overheid maatregelen genomen. Maatregelen die direct impact hebben op ons bedrijf. We proberen hier zo goed mogelijk op in te spelen door vooruit te denken. We overleggen hierbij met onze gemeente, volgen de noodverordening van onze veiligheidsregio op en sparren met andere campings. 

– 24 mei 2020 –

Lolotte tot 1 juli

We hebben besloten ons derde seizoen te gaan starten. 20 mei gaan we eindelijk open. Onze gemeenschappelijke sanitairgebouwen moeten echter gesloten blijven, en wij hebben geen toestemming gekregen om privé sanitair aan te bieden. Dit betekent dat kamperen kan, maar alleen als je zelfvoorzienend kunt zijn in toilet- en was-of douchevoorziening. Een losse sanitaire cabine naast een tent of vouwwagen mag nu ook. Dus we kunnen weer tenten en vouwwagens verwelkomen, zolang je maar zelfvoorzienend bent!

Naast onze sanitairgebouwen is ook ons zwembad, onze horeca en onze binnenruimte nog gesloten. Met Pinksteren zullen wij ook nog geen begeleide activiteiten organiseren. Kortom, tot 1 juli vieren wij Lolotte niet in volle glorie. Maar….er is genoeg vrij terrein om heerlijk te ontspannen, verschillende natuurlijke speelplekken om in te ravotten en een modderspeelplaats waar zeker modder zal zijn.

Lolotte na 1 juli

Rutte heeft 6 mei laten weten dat per 1 juli de campings weer open gaan. Dit is super fijn, maar hiermee gaf Rutte alleen aan dat onze sanitairgebouwen dan weer open mogen. Onder welke voorwaarden dit dan kan, is nog onduidelijk. Daarnaast is ook nog niet duidelijk of wij op volledige capaciteit mogen draaien of dat de veiligheidsregio hier een beperking aan gaat opleggen, en welke regels er nog gaan gelden voor de horeca of onze activiteiten. Een vreugdedans doen we zeker, maar het is nog te vroeg om een megagat in de lucht te springen. Wij hebben daarom ook besloten onze capaciteit na 1 juli vooralsnog niet boven de 75% te laten komen. En ondertussen werken we verder aan ons anderhalve-zomer-plan.

Kamperen alleen op reservatie

Het is dit seizoen helaas niet mogelijk om te komen aanwaaien. Kamperen kan alleen op reservatie. Jouw reservering komt dan eerst als aanvraag binnen. Wij kijken dan naar de bezettingsgraad in de door jou gewenste periode en laten jou zo snel mogelijk weten of je dan kunt komen kamperen bij ons. Zo niet, dan proberen we altijd contact te zoeken om samen te kijken of er nog wat schuifruimte is in jouw dagen. Na bevestiging vragen wij een aanbetaling van 50% binnen twee weken. De andere helft vragen wij over te maken een paar weken voor aankomst. Voor de bonnefooiers onder ons, een bellletje een dag van te voren om te checken of er plek is, werkt ook.

Het kamperen

Ook nu kampeer je met zorg en respect voor jezelf, elkaar en voor Lolotte. Dit betekent wij samen ervoor zorgen dat alle – dan nog geldende – maatregelen opvolgen. Wil je met Hemelvaart of Pinksteren komen kamperen, dan betekent dit dat jouw kinderen vrij buiten kunnen spelen, maar dat wij als volwassenen met de nodige zorg met elkaar moeten omgaan. Op gepaste afstand, ook van vrienden of familie waarmee je komt kamperen. We bezetten de plekken om en om waardoor we jouw voorkeursplek loslaten en je bij aankomst zelf een toffe plek mag uitkiezen.

Toch niet

Blijkt dan toch dat wij jouw vakantie moeten afzeggen of dat door de maatregelen die wij moeten doorvoeren jouw vakantie er heel anders uit komt te zien, dan krijg je van ons het bedrag dat je al aan ons hebt betaald, terug in de vorm van een voucher. Je houdt dus van ons geld tegoed. Dat kun je dan tot uiterlijk 31 augustus 2021 weer inzetten voor een nieuwe vakantie. En blijkt dan in 2021 dat je toch niet kunt komen, dan krijg je alsnog jouw geld terug. Zo geef je ons als jong bedrijf voor dit jaar een gewenst steuntje in de rug. Wel een kleine kanttekening, mocht je annuleren op het moment dat er nog geen beperkende maatregelen gelden of wij gewoon open kunnen, dan gelden in principe onze normale annuleringsvoorwaarden.

Boek bij Lolotte

Jaaaa, je overweegt om bij ons te komen kamperen. Super leuk! Voor nu gaan we maar voor een 75% bezetting deze zomer en die hebben we al bereikt van ongeveer 11 juli tot en met 16 augustus. Voor die weken nemen we dan ook geen boekingen meer aan. Wil je op de wachtlijst, mail ons dan.

 

 

Plattegrond