DIT ZIJN WIJ

Wij, Aart en Sharon, zijn twee paar enthousiaste buitenbenen. Vanuit ons verlangen om meer buiten te spelen, is Lolotte ontstaan: een camping voor buitenkinderen tot 10 jaar.

Onze eerste drie seizoen waren fantastisch! Vol zomersproeten, modderige voeten en de geur van kampvuur in ieders kleding. Dé beste feedback dat we op de goede weg zitten met ons concept.

Wij bouwen dus verder aan Lolotte!

camping-lolotte-informatie-contact

GROEICONCEPT

Bij Lolotte willen wij dat je kampeert middenin één grote natuurspeelplaats waar achter elke boom een nieuw avontuur begint. Een vrijbrief tot natuurlijk spelen, voor kinderen én hun ouders.

Dit doen we stap voor stap, elke winter weer een stuk, zodat er voldoende ruimte is voor betrokkenheid en feedback van onze gasten. Zo is Lolotte niet alleen van ons, maar ook een beetje van jullie!

DEZE WINTER

Elke winter maken wij een planning, en elk jaar als de eerste kampeerders komen staan dezelfde klussen nog op de takenlijst. Maar uitstel betekent geen afstel. Deze winter geen nieuwe klussen totdat de oude klussen zijn geklaard. Dit betekent dat we gaan opruimen. Ruimte maken om de komende jaren verder te kunnen creëren.

camping-lolotte-toekomst-filosofie-bouwen
camping-lolotte-kampvuur-kamperen
camping-lolotte-natuur-gras

Boek bij Lolotte

Jaaaa, jij wilt bij ons komen kamperen! Super leuk. Weet dat wij van 24 mei tot 10 juli even gesloten zijn, maar daarna vieren we de zomer weer volop.

Kom je er niet uit, mail ons (voorkeur) of bel ons dan tussen 14-17 uur. Nadat jij jouw reservering aan ons hebt verzonden, ontvang je van ons gelijk een bevestiging. Blijft jouw inbox dus angstvallig leeg, zoek dan tussen jouw spam.

 

 

Plattegrond