DIT ZIJN WIJ

Wij, Aart en Sharon, zijn twee paar enthousiaste buitenbenen. Vanuit ons verlangen om meer buiten te spelen, is Lolotte ontstaan: een camping voor buitenkinderen tot en met 10 jaar.

Onze eerste twee seizoen waren fantastisch! Vol zomersproeten, modderige voeten en de geur van kampvuur in ieders kleding. Dé beste feedback dat we op de goede weg zitten met ons concept.

Wij bouwen dus verder aan Lolotte!

camping-lolotte-informatie-contact

GROEICONCEPT

Bij Lolotte willen wij dat je kampeert middenin één grote natuurspeelplaats. Waar achter elke boom een nieuw avontuur begint. Een vrijbrief tot natuurlijk spelen, voor kinderen én hun ouders.

Dit doen we stap voor stap, elke winter weer een stuk, zodat er voldoende ruimte is voor betrokkenheid en feedback van onze gasten. Zo is Lolotte niet alleen van ons, maar ook een beetje van jullie!

DEZE WINTER

Deze winter hebben we ons terrein een metamorfose gegeven. De wegen op het terrein zijn weggehaald. En groen is ervoor in de plaats gekomen. We hebben een nieuw parkeerterrein aan gelegd, een tuin is aangelegd rondom de kantine, en de nieuwe wallen zijn ingeplant…kortom, wij zijn klaar voor ons autovrij seizoen!

camping-lolotte-toekomst-filosofie-bouwen
camping-lolotte-kampvuur-kamperen
camping-lolotte-natuur-gras

Boek bij Lolotte

Jaaaa, je overweegt om bij ons te komen kamperen. Super leuk! Maar …. helaas … wij zitten deze zomer al vol. We hebben alleen nog plek van 22-27 augustus. Dit zijn onze laagseizoen dagen. Wil je dan graag komen kamperen, mail ons.

 

 

Plattegrond