DIT ZIJN WIJ

Wij, Aart en Sharon, zijn twee paar enthousiaste buitenbenen. Vanuit ons verlangen om meer buiten te spelen, is Lolotte ontstaan: een camping voor buitenkinderen tot en met 10 jaar.

Onze eerste twee seizoen waren fantastisch! Vol zomersproeten, modderige voeten en de geur van kampvuur in ieders kleding. Dé beste feedback dat we op de goede weg zitten met ons concept.

Wij bouwen dus verder aan Lolotte!

camping-lolotte-informatie-contact

GROEICONCEPT

Bij Lolotte willen wij dat je kampeert middenin één grote natuurspeelplaats. Waar achter elke boom een nieuw avontuur begint. Een vrijbrief tot natuurlijk spelen, voor kinderen én hun ouders.

Dit doen we stap voor stap, elke winter weer een stuk, zodat er voldoende ruimte is voor betrokkenheid en feedback van onze gasten. Zo is Lolotte niet alleen van ons, maar ook een beetje van jullie!

DEZE WINTER

Deze winter geven we ons terrein een metamorfose. De wegen op het terrein zijn al in september weggehaald. Daarvoor is groen in de plaats gekomen. We gaan verder met het opruimen van het terrein. We halen onder andere oude verlichting weg en herstellen omgevallen stroompaaltjes.

We leggen een nieuw parkeerterrein aan, het terras rondom de kantine krijgt een opknapbeurt, planten de nieuwe wallen in…. kortom, wij komen de winter wel door!

camping-lolotte-toekomst-filosofie-bouwen
camping-lolotte-kampvuur-kamperen
camping-lolotte-natuur-gras

Boek bij Lolotte

Jaaaa, je overweegt om bij ons te komen kamperen. Super leuk! Maar …. helaas … wij zitten deze zomer al vol. Er zijn nog slechts nog een paar plekken vrij vanaf 16 augustus op ons 0-3 jarig veld. Hierover kun je het beste ons mailen.

 

 

Plattegrond