ALLEMANSRECHT

Of je nu een traditionele tent kampeerder bent, meer voor de comfort van een caravan gaat of op een eigenzinnige manier kampeert; wij vinden het belangrijk dat iedereen van Lolotte geniet. Zodra jouw vakantie bij ons begint, draag je bij aan de beleving van Lolotte. Hier bewust van zijn, dat is de basis van ons allemansrecht!

SFEER

Bij Lolotte deel je verhalen bij het vuur, let je op andermans kinderen en geef je een helpende hand. Dit maakt onze sfeer persoonlijk, ontspannen en geborgen. En dat geeft weer ruimte om lekker jezelf te zijn. Gewoon, zonder poeha.

GROENLING

Wij houden ons gras bewust op plekken lang, vieren de wildgroei van (on)kruid, verwarmen ons zwemwater met zonneboilers en knappen wat oud is liever op dan dat we nieuw kopen. Door onder andere deze keuzes helpen wij mee aan het groener maken van onze aarde. En laten we groen nou net de mooiste kleur van de natuur vinden; jij toch ook?

MISPOES

Verwacht bij ons geen barleven na 21:00 uur of dagelijks een door ons verzorgde avondmaaltijd. Verwacht ook niet een dagvullend activiteitenprogramma of onze recreatie als oppasservice. Daarentegen, verwacht wel vieze kleding en blije kinderen.

camping-lolotte-natuur-blad
camping-lolotte-kamperen-informatie

Boek bij Lolotte

Jaaaa, je overweegt om bij ons te komen kamperen. Super leuk! Maar je moet nog even wachten….voor 2021 kan er pas geboekt worden vanaf ongeveer 15 december.

 

 

Plattegrond