camping-lolotte-toekomst-filosofie-bouwen

Dit zijn wij

Wij, Aart en Sharon, zijn twee paar enthousiaste buitenbenen. Vanuit ons verlangen om meer buiten te spelen, is Lolotte ontstaan: Een kinder natuurcamping voor kinderen tot 12 jaar.

2017 hebben we kunnen proefdraaien op camping ’t Klumpke. Dit is ons zo goed bevallen dat wij op 28 december 2017 de camping hebben overgenomen. Hier bouwen we aan een heel nieuw concept.

Onze droom is begonnen!

camping-lolotte-informatie-contact
camping-lolotte-kinderen-natuur-kamperen-activiteiten
camping-lolotte-omgeving-wandelen-actief-natuur

Filosofie

Wij gaan links waar andere kindercampings rechts gaan. Bij ons geen verklede mascotte of de hele dag door animatie. Natuurbeleving, outdooractiviteiten en verhalen staan bij ons centraal. Door uit te gaan van de filosofie “niet voorkauwen, maar samen ontdekken” en “niet vermaken, maar samen beleven”, willen wij kinderen spelenderwijs prikkelen, uitdagen en verrassen. Kortom, een kindercamping voor kinderen en ouders die van het buitenleven houden. Wij noemen dat een kinder natuurcamping!

camping-lolotte-activiteiten-kinderen-natuur-spelen-omgeving
camping-lolotte-natuur-bouwen-groei
camping-lolotte-activiteiten-kinderen-spelen-zand-zandbak

Toekomst

Bij Lolotte willen wij dat je kampeert middenin één grote natuurspeelplaats waar achter elke boom een nieuw avontuur begint. Hier bouwen wij aan. De komende jaren willen wij de velden speelser indelen, de wegen op het terrein vervangen door groen en meer natuurlijke speelelementen toevoegen. Lolotte wordt een vrijbrief tot natuurlijk spelen, voor kinderen en ouders, het hele seizoen door.

camping-lolotte-natuur-gras
camping-lolotte-kampvuur-kamperen

Boek bij Lolotte

Leuk dat je wilt komen kamperen!

September is onze bonnefooi maand. Boeken is niet nodig. Je kunt gewoon op de bonnefooi komen kamperen.

Plattegrond