DIT ZIJN WIJ

Wij, Aart en Sharon, zijn twee paar enthousiaste buitenbenen. Vanuit ons verlangen om meer buiten te spelen, is Lolotte ontstaan: een camping voor buitenkinderen tot en met 10 jaar.

2018 was ons eerste seizoen en wat een pracht seizoen! Vol zomersproeten, modderige voeten en de geur van kampvuur in ieders kleding. Dé beste feedback dat we op de goede weg zitten met ons concept.

Wij bouwen dus verder aan Lolotte!

camping-lolotte-informatie-contact

FILOSOFIE

Wil je meer activiteiten dan op een natuurcamping, maar gruwel je van die schreeuwerige kindercampings? Dan kom je naar Lolotte! Bij onze activiteiten staat de natuur centraal. Door uit te gaan van de filosofie “niet voorkauwen, maar samen ontdekken” en “niet vermaken, maar samen beleven”, willen wij kinderen spelenderwijs prikkelen, uitdagen en verrassen. Kortom, een camping voor kinderen en ouders die vies zijn van schoon blijven!

TOEKOMST

Bij Lolotte willen wij dat je kampeert middenin één grote natuurspeelplaats waar achter elke boom een nieuw avontuur begint. Een vrijbrief tot natuurlijk spelen, voor kinderen en ouders, het hele seizoen door. Hier bouwen wij aan. Deze winter geven we ons terrein een metamorfose. De wegen op het terrein zijn al weggehaald. daarvoor is groen gekomen. En dat zal zeker niet alles zijn. Binnenkort meer daarover!

camping-lolotte-toekomst-filosofie-bouwen
camping-lolotte-kampvuur-kamperen
camping-lolotte-natuur-gras

Boek bij Lolotte

Ons tweede seizoen, 2019, zit er op. Wij zijn gesloten!

We gaan nu eerst met de benen omhoog en plannen bekokstoven. Vanaf december kan er weer geboekt worden voor al weer ons derde seizoen, 2020!

 

Plattegrond